и така реших да използвам хубавото време и сичко навън от колата махнах и акумулатора да боядисам под него че беше станало мазало,днес го сложих и отново проблем(вече взеха да ми идват в повече няма да пипам май нищо повече)и така паля си я днес имах малко работа с нея и на таблото не ми отчита никаква температура на водата стой си и не помръдва -махнах пак акумулатора гледах дали не съм скъсал или откачил някоя букса не видях,дайте съвет имали нещо което може да съм разбутал там какво да гледам?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениемерси колега ще погледна макар аз от нея страна да не съм бутал нищо мислех да не съм направил нещо около акумулатора,но ще погледна !!!1
Поне така си мисля
А датчика е наистина на шибано място!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Ами разръчкал си клеясалите клеми.
Там е пълен кенеф!
А и от акумулатора изпаренията...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениехммм това ако е сериозно доста добре ми звучи,за целите които съм замислил
Благодаря за инфото!Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеМоже, ще стане 1.6 със 7,46:1 и може да я караш с оловен бенз А-91
Примамливо е да боцнеш и една турбина. ама кой ще ти преправя валовете на главите!
Иначе:
Ех! МечтииииНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНаправо да си внася А-76 от Русия!
Примамливо е да боцнеш и една турбина. ама кой ще ти преправя валовете на главите!
Иначе:
Ех! МечтииииAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЩо пък трябва да се преправят валовете?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАми защото така съм гледал при Мерцедес, Форд, Ламборджини и Джон Дир.
И къде ги сравняваш тия трактори с Алфа?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
тъкмо и на мен ми стана много странно какво им трябва да се барат на разпределителните валове -замислех се,че тука от няколко месеца дето се ровя и чета са били напразни хахаха,моите са си стандартните не са някакви агресивни за атмосферен мотор -така ,че с тях мисля проблем няма да има,иначе конверсията ще се извърши почвам с набавянето на части лека полека,запитах за вала щото като се замислих всеки сменя буталата да разреди а мойте са на има няма 6000-7000 км и не ми се ще да ги махам и така ще ползвам варианта с вала,за разреждане!Last edited by Perdaha; d.m.y г., 10:01.Alfa 145 1.4 t.s
Comment
Comment